Get Adobe Flash player

Svečiai

Mes turime 4 svečius prisijungusių

Rasti

Pradžia Apie mus

  UAB “PRIZMĖ” savo veiklą pradėjo 1990 metais. Įmonėje dirbantys kvalifikuoti specialistai moko naujų profesijų, perkvalifikuoja asmenis, turinčius darbo rinkoje nepaklausias profesijas, organizuoja kvalifikacijos tobulinimą atsižvelgiant į situaciją darbo rinkoje ir rinkos poreikius.

   Mokymo įstaiga savo veiklą grindžia aukštos darbo kokybės principais, darbo rinkos poreikius derina su paklausių ir perspektyvių mokymo programų pasiūla.

  Šiuo metu įmonė gali pasiūlyti 82 darbo rinkoje paklausias mokymo programas.
   Visų mokymo programų turinį sudaro teorinis ir praktinis mokymas. Teorinį ir pirminį praktinį mokymą vykdome mokymo įstaigoje, o gamybinį mokymą praktikuojame atlikti realioje darbo vietoje. (pas darbdavį) Įgytos patirties rezultatas – mokymo kokybė ir parengti specialistai, atitinkantys darbdavių reikalavimus, sugebantys savarankiškai dirbti.

  Pagrindinė UAB „PRIZMĖ“ veikla yra suaugusiųjų profesinis mokymas, perkvalifikavimas ir kvalifikacijos tobulinimas. Mūsų įmonė užsiimama suaugusiųjų kvalifikacijos kėlimo bei profesinio mokymo poreikių tyrimu, organizuoja formalius ir neformalius mokymo kursus pagal darbo rinkos dalyvių pageidavimus, palaiko ryšius su darbdaviais, įmonėmis, organizacijomis, švietimo įstaigomis, rengia naujas, darbo rinkai reikalingas mokymo programas, dalyvauja įvairiuose projektuose, kurių tikslas tobulinti suaugusiųjų profesinį mokymą.